New Gallery Window

New Gallery Window 2017-08-03T12:21:50+00:00

Project Description

The Hollings Polygon is a conferencing facility within the narthex at the Oxford Univerisity Catholic Chaplaincy.

To improve the acoustics and soundproofing of the room a double glazed gallery window was designed and installed.

The Process

Designed to fit around a curved gallery staircase, the area was measured up and plans drawn up for the design of the window.

The frame was then constructed, installed and glazed. Sealed and painted.

Your help and support make all the difference!

Your Gift Aid Donations and donations do help the Trust to provide the Catholic Chaplaincy with amenities and to carry out maintenance; a very big thank you

You can give safely and securely using our Golden Giving page.

Golden-Giving-Logo

Project Details

Skills Needed:

Categories: